3D és 4D műszempilla különbség

a 3d és 4d műszempilla különbségek

3D és 4D műszempilla különbség

A 3D műszempilla tökéletesen egyedi tekintetet teremt, ami egy pillanatig sem kelt természetellenes hatást. Gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint az eredeti pillád, éppen ezért igazán esztétikus választás. A viselése komfortos, abszolút „súlytalan”, tehát ha szemhéjaid elnehezülnek, akkor azt nem a műszempilláidnak köszönheted. A 3D technológiával eredeti pilláidat hosszabbítjuk meg, éppen ezért a végeredmény is tartós: a normális növekedés ütemében, kb. másfél hónap alatt „növeszted” le a felrakott pillákat. Az igéző tekintetedet sem a víz, sem az izzadság, sem a könnyek nem veszélyeztetik. Az eredeti pilláid nem roncsolódnak, nem vesztenek színükből, vastagságukból. A szempilla spirálodat bátran elteheted a fiókod mélyére, mert többet nem lesz rá szükséged. A teljesen fájdalommentes felhelyezés 1-2 órát vesz el az életedből.

Az innovációk, azonban a kozmetika területén is hódítanak, így a legújabb trend a 4D műszempilla. Miben különbözik egymástól a két technika? Nos, a 4D esetében más, selymesebb hatású alapanyaggal dolgozunk. Ezek, az ultra könnyű pillák tovább fokozzák a kényelem, és komfort érzését. Viselésük nagyjából az észrevehetetlen kategóriába tartozik, ami nem egy utolsó szempont, ha minden pillanatodban természetesen jól akarod érezni magad. Ha a D, mint megnevezés dimenziókra utal, akkor akár a 4D jelölhetné azt is, hogy megnő az időtáv, azaz sokkal tovább tart az elbűvölő tekintet. Az üreges, porózus, könnyített pillák szinte megegyeznek eredeti szempilláiddal. A „selyempillák” hihetetlenül erős, orvosi minőségű ragasztóval kerülnek felhelyezésre, éppen ezért roppant tartós végeredményt garantálnak. Nem veszik igénybe, nem terhelik a saját pilláidat, így azok egészségét is őrzik. Ráadásul az allergia kialakulásának a kockázata is minimálisra csökkenthető.

Természetesen az csak rajtad áll, hogy végül melyik technológiát választod. A legújabb, még gyermekcipőben járó fortélyok, már az „5D, 6D” nevet viselik. A russian volumen technika (az
elkeresztelés arra utal, hogy a legendák szerint Oroszországból származik ez az új divat) lényege, hogy egy pillára akár 4-5 műpilla is felkerülhet, „kefehatást” eredményezve, ami azért már távolabb áll a természetes megjelenéstől, igaz speciális szituációk igényelhetik az extrém megoldásokat.

Author Info

Erika