3d-4d-6d műszempilla

tökéletes 3d műszempilla

Érzéki és dús pillák: 3D Műszempilla

Hosszú, sűrű és tartós pillákra vágysz? Szeretnél minden reggel, smink nélkül is kifogástalanul festeni? Varázsold tekinteted elbűvölővé műszempilla segítségével!

Amit érdemes tudni

Az izgalmas és csábító tekintetet eléréséhez az eredetihez megtévesztésig hasonlító szálakat – szemenként kb. 50-90 darabot – egyenként ragasztjuk fel az eredeti pilla szálakhoz, egy rendkívül könnyed és rugalmas, kiváló, orvosi minőségű ragasztó segítségével. A lélegzetelállító hatás akár másfél-két hónapig is tart, hiszen a ragasztó segítségével a pillák olyan erősen tapadnak az eredeti szempillákhoz, hogy azok csak együtt, a természetes cserélődéssel, fokozatosan hullanak ki. Általánosan elmondható, hogy a szempilla természetes cserélődése kb. 100 nap alatt történik meg.

A 3d műszempilla előnyei:

  • egyedülálló tekintetet kölcsönöz viselőjének
  • természetes, mint a valódi szempilla
  • súlytalan, viselése kényelmes
  • tartós, hosszantartó hatás – akár másfél-két hónap
  • nem roncsolja, nem teszi tönkre a saját pillákat
  • víz-, könny- és izzadságálló
  • nem kell többet bajlódni a szempillaspirállal
  • gyorsan és fájdalommentes felhelyezés
  • különböző hosszúságú, vastagságú és színű változatok elérhetőek
  • felhelyezése mindössze 1-2 órát vesz igénybe

A hagyományos – sorban, vagy tincsekben felhelyezett – szemhéjhoz ragasztott műszempillával ellentétben a 3D műszempilla egyáltalán nem kelt „mű” hatást, viselése sokkal kényelmesebb, hatása sokkal hosszantartóbb.

Műszempilla felrakása személyre szabottan

Mivel a műszempillák különböző hosszúságban és vastagságban elérhetőek – az egészen rövid 8 mm hosszúságútól, akár a 17 mm-es extra hosszúságúakig – mindenki számára meglelhető a tökéletesen passzoló pilla.

Emellett válogathatunk a természetes hatású műszempilla mellett, a vastag és extra vastag szálak között is.

A műszempilla a fekete színen kívül, még további 6 színben elérhető, melyek akár kombinálva is felhelyezésre kerülhetnek.

Az, hogy milyen hosszúságú és vastagságú pillákat választunk, függ az eredeti szempilláktól és az elérni kívánt hatástól is. Annak érdekében, hogy még természetesebben gyönyörű hatást érjünk el, minden vendégnél legalább három eltérő hosszúságú pillát használunk fel, melyekkel tökéletesen követhető az eredeti szempillakoszorú íve.

Választható műszempilla típusok

Szalonunkban különböző típusú műszempillákkal dolgozunk, igény szerint. A 3D műszempilla mellett választható még 4D – és 6D műszempilla is.

A 3D műszempillák esetében megkülönböztethetjük az „U” és az „L” 3D pillákat:

Kinek ajánljuk az „U”3D műszempilla felrakását?

Ha szemüveget viselsz, vagy szemhéjad megereszkedett, de nyitott és zavartalan tekintetre vágysz, akkor az „U” 3D pillákat neked ajánljuk! Ennek a műszempillának a tartóssága 3-4 hét közé tehető, azonban ez egyéntől függően változhat. Az általunk felhelyezett – még újdonságnak számtó „U-Lashes” pillákat kereszt felhelyezéssel applikáljuk a saját szempillákhoz. Ennek a módszernek a segítségével igazán dús, érzéki és ívelt pillákat kaphatunk! Segítségükkel az eredmény nem más, mint a friss, lélegzetelállító és nyitott tekintet.

Kinek kiváló választás az „L” 3D műszempilla?

Ha viszonylag egyenes pillákkal rendelkezel, de hangsúlyosabb és ívelt tekintetre vágysz, akkor ezt a típusú 3D műszempillát neked ajánljuk! Az „L” 3D műszempilla tartóssága szintén egyéntől függően, 3-4 hét közé tehető. Az általunk felhelyezésre szánt, újdonságnak számító „L-Lashes” pilla L ívének alsó része kiválóan illeszkedik az egyenes szempillákra, azonban formájának köszönhetően mégis biztosítja viselőjének a természetes íveltséget. Az L 3D műszempillákat a megszokott módon illesztjük a saját szempillákhoz. Annak érdekében, hogy dúsabb hatást érjünk el, érdemes az L pillákat C ívű pillákkal keverni.

A műszempillák igény szerint díszíthetőek színes és sima Swarowski kristállyal, strasszokkal, csillámporral egyaránt!

Mi a különbség a 3D- 4D- és 6D műszempilla között?

A legismertebb 3D műszempillához képest a 4D műszempilla vékonyabb szálakból áll. A felhelyezés időtartama 1-2 óra közé tehető.

Az 5-és 6D műszempilla esetében sokkal precízebb munkára van szükség, ugyanis 1 eredeti szempillára kb. 5-6 szálat teszünk fel egyesével. Ezen műszempillákkal nagyon dús hatást tudunk elérni, azonban a felhelyezés időtartama 3-4 óra közé tehető.

Referenciák

3d és 4d szempilla árai

Klasszikus 3D műszempilla: 16.000 Ft
Töltés: 3.hét: 7.200 Ft
4.hét: 9.200 Ft
4D műszempilla 21 200 Ft
Töltés: 3.hét: 9.200 Ft
4.hét: 15.900 Ft
5-6D műszempilla: 26.200 Ft
Töltés: 3.hét: 14.900 Ft
  4.hét: 18.500 Ft
Swarovski kő felhelyezés: 100 Ft / db
Színes műszempilla (Kb. 30-30 szál) 2.000 Ft
Csillámos műszempilla (Kb. 25-30 szál) 3.000 Ft
Ombre műszempilla felhelyezése 9.900 Ft
Leoldás 1.900 Ft

Foglalj időpontot most!

Szépülj a segítségünkkel!