Hívj:

Szemöldök Dúsítás

szemöldök dúsításSzeretnéd, hogy szemöldököd karaktert adjon az arcodnak, azonban a sajátod nem elég dús és nem is olyan formájú, amilyenre vágysz?

Ha szeretnél egy nem végleges, teljesen fájdalommentes megoldást találni, melynek köszönhetően a Te szemöldököd is tökéletes ívet kaphat, akkor válaszd a forradalmi újdonságnak számító Brow Perfect szálankénti szemöldök dúsítás módszerét.

Ennek a technikának köszönhetően a saját szemöldököddel megegyező színű és hosszúságú mű szőrszálakkal pótolhatjuk a hiányos szemöldök ívet.

A szintetikus szálakat orvosi minősítéssel rendelkező ragasztóval rögzítjük a saját szemöldöködhöz, vagy annak hiányában a bőrödhöz.

Ez az új szemöldök építő technika egy lehetőséget a számodra, hogy folyamatosan, fájdalmas tetoválás nélkül is hangsúlyos és igényeidhez illő vastagságú szemöldököd lehessen.

A műszempillához hasonlóan, a 3d szemöldök dúsítás esetében is szükség van bizonyos időközönként töltésre. A saját szemöldöködhöz rögzített szálakat 2-től 4 hétig, a bőrhöz ragasztott szálakat pedig 1-től 2 hétig gond nélkül viselheted.

A szálankénti szemöldök dúsítás előnyei

  • A szálankénti szemöldök dúsítás előnyei
  • természetes hatást kelt, észrevétlenül viselheted
  • elképzelésednek megfelelő vastagságú és formájú szemöldököd lehet
  • hézagos szemöldököd dússá teheted
  • hetekig viselheted
  • felhelyezése csak pár órát vesz igénybe
  • a tetoválással ellentétben nem „végleges” megoldás és teljesen fájdalommentes

Ha arra vágysz, hogy szemöldököd mindig tökéletes legyen, de szeretnéd elkerülni a fájdalmas beavatkozásokat vagy a mindennapi szemöldök rajzolást sminkeléskor, akkor próbáld ki szalonunkban ezt az új módszert!

Árak

Hézagpótlás (ha a szemöldök eleje vagy vége hiányzik) 3990 Ft
Teljes szemöldökdúsítás 7990 Ft
Teljes rekonstrukció 12990 Ft

Foglalj időpontot most!

Szépülj a segítségünkkel!