Hívj:

Intim gyanta

Intim gyanta Nőknek

Fontos számodra a higiénia és az esztétikus viselet? Egy olyan tartós megoldást keresel, melynek köszönhetően akár hetekre megszabadulhatsz a nem kívánatos szőrzettől? Akkor az intim gyantát neked ajánljuk!

A Kozmetika Stúdióban csak női intim gyantát vállalunk, maximálisan biztonságos és higiénikus környezetben. Nálunk kizárólag a megfelelő, minőségi anyagokkal és technikával történik a szőr eltávolítása az intim testrészekről.

A hagyományos, meleg gyantás megoldással kényelmes és gyorsan elvégezhető a gyantázás. Habár az eljárás nem teljesen fájdalommentes, de abszolút kibírható. A pillanatnyi kellemetlenség kibírásának azonban – a borotválkozással ellentétben – tartós, akár 3-4 héten át tartó, szőrmentes, selymes és puha bőr a jutalma.

Ha korábban még nem gyantáztattál intim helyen, érdemes kipróbálnod azt egy viszonylag semleges területen – pl. a karodon, lábadon, hogy tudd, mire számíthatsz.

A teljes intim gyanta másnéven „brazil gyantázásként” is ismert. Ez a teljes körű, mindent magába foglaló intim szőrtelenítés. Korosztálytól és nemtől függetlenül, az intim testrész ápoltsága és megjelenése mindenki számára fontos.

Nagyon fontos, hogy az első intim gyantázás az az epilálástól, vagy a borotválkozástól számított 5. napon, vagy később történjen. Ezáltal elérjük az optimális szőrhosszúságot, melynek köszönhetően a gyantázás kevesebb fájdalommal jár. Minél hosszabbak a szőrszálak, az intim gyanta annál fájdalom mentesebb.

Fazon gyanta és teljes intim gyanta esetén is 3-4 hét múlva ajánlott újra gyantázni.

Fontos tudnivalók:

  • az intim gyantázás után 24 óráig kerüljük a napfényt, a szolit, szaunát és az uszodát is, mert ilyenkor a bőrnek regenerálódnia kell
  • a Kozmetikai Stúdióban a gyantázás maximálisan higiénikus körülmények között, kozmetikai ágyon, egyszer használatos gyanta lepedőn történik
  • igény szerint a vendégek a gyantázáshoz kapnak egy egyszer használatos tanga bugyit is, így ha kicsit szégyenlős vagy, nem kell kellemetlenül érezd magad az intim gyanta közben

Férfi intim gyantával nem foglalkozunk!

Foglalj időpontot most!

Szépülj a segítségünkkel!